Cautare

438 de rezultate pentru "jean paler" (2.59 secunde)
Tot ieri, Jean-Cristophe Filori, purtatorul de cuvant al lui Verheugen, a declarat ca oficialii Comisiei Europene nu pot garanta ca Romania va incheia pana la 24 noiembrie negocierile.
Ministrul de Externe luxemburghez, Jean Asselborn, a declarat, dupa o intrevedere cu omologul sau roman, ca Romania si Bulgaria vor avea o evolutie comuna atat in privinta incheierii negocierilor de aderare, cat si a semnarii Tratatului cu UE.
Eurodeputatul democrat Marian Jean Marinescu a explicat ca el si colegii lui aveau deja biletele de avion rezervate si aveau programate mai multe intalniri in tara.
Decanul de varsta al ambasadorilor, reprezentantul Sfantului Scaun, monseniorul Jean-Claude Perisset, a luat cuvantul si a facut referire la cariera in marina a sefului statului roman.
Potrivit directorului general al DRDP Constanta, Jean Paul Tucan, ambitiosul program de realizare a unui drum expres in regim de autostrada a intrat in procedura de licitatie pentru studiul de fezabilitate.
Cand a ajuns la intersectia strazii Iuliu Tetrat cu strada Jean Textier, deputatul nu a acordat prioritate unui BMW si l-a acrosat.
Aici, efectiv nu se stie pe cine va sprijini Jean Paul Tucan, liberalul despre care se spunea ca a bagat cei mai multi bani in campanie din toti candidatii constanteni.
Din comisie vor mai face parte ministrii Vasile Blaga, Sulfina Barbu si Gheorghe Barbu, presedintii Consiliilor Judetene Arad, Galati si Timis, parlamentarii Dan Carlan, Ioan Oltean si Marian Jean Marinescu, precum si primarii municipiilor Alba Iulia si Oradea, Mircea Hava si Petru Filip.
Organizatorul Forumului, Jean Louis Carteron, a anuntat intentia ca una dintre sesiunile acestuia sa fie dedicata fostului presedinte roman, omagiindu-i personalitatea cu prilejul aniversarii varstei de 80 de ani.
Cuvintele lui Jean Monnet : "noi nu coalizam state, noi unim oamenii!" isi pastreaza actualitatea. Asta este esenta proiectului european: oameni uniti de obiective si valori comune, care lucreaza pentru binele comun.
Berceanu a nominalizat ca posibili parlamentari observatori pe Cezar Preda, Marin-Jean Marinescu si Anca Boagiu. Si Adrian Nastase, presedinte executiv al PSD sustine ca a facut demersuri pe langa europarlamentarii socialisti pentru ca observatorii sa fie admisi din aceasta toamna.
80 euro pe zi pentru un apartament pe soseaua spre Insulele Sanguinare (cea mai vizitata atractie naturala din capitala corsicana, o zona in care pot fi vazute aproape in fiecare vara cele mai renumite vedete ale muzicii si cinematografiei franceze si nu numai, cum ar fi Gerard Depardieu, Jean Paul Belmondo, Mylene Farmer, Patrick Bruel), avand conditii de confort si mai ridicate.
Titlul va fi primit de Nuntiul Apostolic Arhiepiscopul Jean-Claude Pèrisset, ca reprezentant al Sanctitatii Sale. Ceremonia va fi precedata de lansarea, in traducere romaneasca, a volumului „Secularizare, filosofie, religie.
De asemenea, Jean Marlaneanu, presedintele Organizatiei Municipale FDR, a afirmat ca Ministerul Finantelor ar trebui sa mai scada din taxele care se pun pe accize, deoarece pretul carburantilor a crescut foarte mult, ceea ce este „o anomalie“.
Pe de alta parte, deputatul Marian Jean Marinescu, vicepresedinte al PD Dolj, a afirmat ca modificarea Regulamentului „a devenit un soi de inclestare intre Putere si Opozitie, iar modul in care se va solutiona va arata care este raportul de forte pe esichierul politic“.
premierul Dominique de Villepin, presedintele Adunarii Nationale, Jean-Louis Debre, presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe a Senatului, Serge Vincon, presedintele delegatiei pentru UE, Hubert Haenel, raportorul pentru Romania al Parlamentului European, Pierre Moscovici, informeaza un comunicat al Guvernului.
Jean-Baptiste Colbert (1619 - 1683), ministrul de finante francez intre 1665 - 1683 "Nu va bucurati de reducerea impozitelor.
Antrenorul Jean Fernandez a declarat pentru publicatia L’Est Republicain ca Nancy nu poate satisface pretentiile salariale ale atacantului de 29 de ani.
euro in acest an Orange Romania, numarul unu pe piata locala de comunicatii mobile, va investi in acest an 110 milioane Euro in mare parte in dezvoltarea retelei, a declarat intr-o conferinta de presa Jean Francois Fallacher, CEO-ul companiei.
Printre acestia s-au numarat Jean Marinescu, europarlamentar si presedinte al Biroului National al Comisiei Statut, Etica si Litigii si Eduard Finkelstain, vicepresedinte.
google-analytics.com